Mennyire biztonságos a NNGYK Transzfer?

Az összes állomány biztonságosan (titkosítva) kerül továbbításra a hálózaton keresztül.

Ha Ön személyes vagy üzleti adatokat akar elküldeni, jelölje be a "Minden állomány titkosítása" opciót új küldemény létrehozzásakor. Ezután a megadott jelszót kell használni a küldemény letöltéséhez. A jelszót a NNGYK Transzfer nem tárolja, így az abból nem nyerhető vissza. Jelszó nélkül pedig senki sem fér hozzá az állományokhoz..

Az összes állományt, amelyet feltöltöttek és ideiglenesen tároltak az NNGYK Transzfer szolgáltatásban, az a(z) Hungarian Government saját adatközpontjában lévő eszközön lett tárolva. .

Minden adatkezelésre a(z) Hungarian Government adatvédelmi szabályzata és az adott ország törvényei vonatkoznak.

NNGYK Transzfer semmiképpen sem "felhő" szolgáltatás. Minden adat (még az ideiglenesen tárolt adatok) az Hungarian Government tulajdonában lévő eszközön tárolódik, amelyet a saját IT munkatársai kezelnek.

Az adatokhoz történő minden hozzáférés szigorúan ellenőrzött a(z) Hungarian Government által. Az adatokhoz minden hozzáférés a NNGYK Transzfer -ben naplózva történik, és könnyen ellenőrizhető, ha valaki attól tart, hogy egy harmadik fél hozzáférést kapott az adatokhoz.

Ezenkívül a feltöltött állományokat legfeljebb 14 napig tárolja a NNGYK Transzfer, ezután automatikusan törlésre kerülnek. A törölt állományok visszaállítása nem lehetséges, nincs visszavonási lehetőség. A feltöltött állományokról nem készül biztonsági mentés, tehát egyetlen állomány sem kerül át más kiszolgálóra vagy adathordozóra, pl. LTO szalagra. Ismétlem: a feltöltött állományok törlése végleges..

A küldemény letöltése csak a küldemény azonosítójával és a hozzá tartozó jelszó megadásával lehetséges.
A küldemény indításakor a felhasználó eldöntheti, hogy a küldemény azonosítót vagy a jelszót nem küldi el automatikusan a címzettnek, ilyenkor a felhasználónak magának kell elküldenie ezeket az adatokat.